EXPERT CARE, SUPERIOR RESULTS

RMN Extremitati

Examinarea extremităților

  1. 1Vizualizarea patologiei musculare
  2. 2Evidenţiaza rupturi musculare
  3. 3Vizualizarea patologiei osoase

Personal excelent, servicii de înalta calitate, iar medicii dau dovadă de mult profesionalim! Recomand!

Mircea

Durata procedurii
20-120 minute
Injecții necesare
Uneori
Eliberarea rezultatelor
Circa 2 zile

RMN-ul extremităților poate evidenția afecțiuni ale sistemului osos sau articular, probleme ale măduvei osoase, tumori osoase, afectări ale cartilajului, rupturi de ligamente sau tendoane sau infecții. Aspectul tumoral poate fi depistat eficient cu ajutorul substanței de contrast.

Citește mai multCitește mai puțin

RMN-ul folosește un câmp magnetic, unde radio și un computer pentru a crea imagini detaliate ce includ diferite părți ale extremităților. Tehnologia noastră avansată produce imagini ale țesutului moale și oferă fizicianului posibilitatea de a evalua diferite tipuri de țesut, în același timp distingând țesut normal și sănătos de țesut nesănătos.

RMN-ul este considerat mai eficient decât alte metode în a detecta schimbări din cauza sinovitei și poate ajuta în stabilirea prezenței sinovitei în pacienții cu radiografii normale și incertitudini legate de diagnosticul prestabilit sau prezența schimbărilor inflamatorii, cum ar fi în pacienții ce suferă de obezitate sau schimbări subtilre în examinare.

În general această metodă este recomandată pentru a examina principalele articulații, coloana în cazul durerilor de spate și țesuturile moi (mușchii, tendoanele și ligamentele) ale extremităților.

Citește mai multCitește mai puțin

Întrebări frecvente

În ce constă un RMN al extremităților?

În cazul RMN-ului pentru extremități se va realiza o explorare profundă a zonelor prescrise prin intermediul unui câmp magnetic și a undelor radio. Această metodă este una nedureroasă, iar în cazul extremităților în aparat se va introduce doar extremitatea în cauză.

Care sunt beneficiile unui RMN al extremitatilor?

Majoritatea persoanelor declara că RMN-ul clasic poate fi inconfortabil. Unii pacienți se simt anxioși sau prezintă simptome de claustrofobie înăuntrul aparatului. RMN-ul pentru extremități elimină această problema, dându-le pacienților oportunitatea de a sta așezați comfortabil în timp ce extremitatea în cauză este scanată. Din acest motiv pacienții anxioși nu mai necesită medicație.

Prețuri

RMN Extremități

  Bucureşti Pitești
RMN extremitati (brat/antebrat/coapsa/gamba) nativ750 lei 600 lei
RMN extremitati (brat/antebrat/coapsa/gamba) cu substanţa de contrast1050 lei 750 lei
RMN mana/pumn nativ750 lei 500 lei
RMN mana/pumn cu substanţa de contrast1050 lei 700 lei

Tratamente similare

Elda - în relații contractuale cu: